Your search results

Papayo review

Geplaatst door Redactie on 30 november 2021
0

Papayo is een online zoekmachine die je helpt bij het zoeken naar een huurwoning en die je helpt bij het verhuren van je woning. In deze Papayo review gaan wij dieper in op deze zoekmachine voor huurwoningen. 

Hoe werkt Papayo?

Papayo is een duidelijke zoekmachine gerelateerd aan huurwoningen. Als je de website opent zie je direct een duidelijke zoekfilter. Door het invullen van de filter zie je binnen no time huurwoningen die voldoen aan je wensen. Zoek je geen huurwoning, maar wil je juist je woning verhuren? Dan kan je snel en eenvoudig een gratis advertentie maken.

Wat kost Papayo voor huurders?

De zoekfunctie van Papayo is volledig gratis te gebruiken. Op het moment dat je een geschikte woning hebt gevonden en je wil reageren dan dien je een Pro Account aan te schaffen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar:

  • 1 week onbeperkt reageren op alle woningen voor €6,95
  • 1 maand (31 dagen) onbeperkt reageren op alle woningen voor €16,95
  • Seizoen (3 maanden) onbeperkt reageren op alle woningen voor €29,95* 

*Prijswijzigingen voorbehouden

Wat kost Papayo voor verhuuders?

Verhuurders mogen 100% gratis een advertentie maken.

Is Papayo betrouwbaar?

Bij veel websites zie je dat je een abonnement van minstens 1 maand moet afnemen. Bij Papayo kan je al 1 week reageren voor respectievelijk € 6,95 Daarnaast zijn ze qua prijzen vrij concurrerend. Als je actief zoekt naar reviews kom je weinig tegen. De reviews die je tegenkomt zijn dan gemiddeld genomen wel positief. Hoe lang Papayo bestaat is niet direct zichtbaar, maar wel hebben wij een Facebookpagina gevonden die dateert van 2015. Dat is een zeer positief signaal, want ”slechte” bedrijven bestaan doorgaans niet zo lang. Dat signaal i.c.m. de lage instapprijzen geeft een positief gevoel bij dit bedrijf.

Heb jij ervaring met Papayo? Of wil je laten weten wat je van deze Papayo review vindt? Plaats dan hieronder een berichtje.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

google-site-verification=aTvBPYgIQkUJ6ykqs2_NS6SLcDepZuf2l5mN9Rz8oI0

Vergelijk woningen