Your search results

Kamerstunt review

Geplaatst door Redactie on 16 november 2021
0

Kamerstunt is een online platform waar huurders en verhuurders van woningen bij elkaar gebracht worden. Kamerstunt bestaat al sinds 2007 en valt onder dezelfde eigenaar als die van Huurstunt, wat dus ook een online platform, maar zich focust op alle type huurwoningen. In deze Kamerstunt review duiken wij dieper in op dit online platform.

Kamerstunt geeft op haar website aan dat het hun missie is om het voor huurders eenvoudig te maken om een geschikte kamer te vinden. Dat doen ze door niet alleen aanbod van makelaars op hun website te plaatsen, maar ook aanbod van particulieren. Door veel aanbod op hun website te hebben van zowel makelaars als particulieren zorgt Kamerstunt ervoor dat je niet veel websites moet afstruinen om al het aanbod te bekijken. Dat bespaart je uiteindelijk veel tijd en energie.

Hoe werkt Kamerstunt?

Als je eenmaal de website open hebt wijst het zich eigenlijk vanzelf. Dankzij de overzichtelijk zoekfilter vind je snel een kamer bij je in de buurt. Nadat je gezocht hebt op plaatsnaam heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een fantastische functie. Je kan namelijk instellen dat je direct een e-mail krijgt als er een nieuwe kamer beschikbaar is in je gekozen plaats. Dat zorgt ervoor dat je niet elke dag zelf de site in de gaten hoeft te houden en zo zie je het nieuwste aanbod als eerste.
Een andere interessante optie is dat je gratis een oproep kan plaatsen. Op basis van je oproep kunnen verhuurders contact met je opnemen.

Je kan dus wel stellen dat Kamerstunt haar jarenlange ervaring inzet om zeer gebruiksvriendelijk te zijn voor zowel de huurders als de verhuurders.

Wat kost Kamerstunt voor verhuurders?

Verhuurders kunnen 100% gratis een woning plaatsen.

Wat kost Kamerstunt voor Huurders?

Kamerstunt is in de basis gratis, je kan dus gratis zoeken naar een geschikte kamer en gebruik maken van de e-mail notificaties. 

Om te reageren op kamers heb je een premium account nodig. Dit kost € 19,95 per maand. Wel heb je de mogelijkheid om als nieuw lid 14 dagen gratis gebruik te maken van Kamerstunt. Als je binnen die 14 dagen opzegt krijg je je geld terug en heb je toch gratis gebruik kunnen maken van het premium pakket.

Is Kamerstunt betrouwbaar?

Zoals in de intro aangegeven bestaat Kamerstunt al sinds 2007. Dat schept direct al vertrouwen. Daarnaast zijn ze open met het delen van hun bedrijfsgegevens. Als je actief zoekt op reviews, (uiteraard op andere websites dan Kamerstunt) kom je veel positieve recensies tegen. Daarnaast kan je zelfs de eerste 14 dagen gratis gebruik maken van Kamerstunt. Deze punten geven ons dus sterk het gevoel dat Kamerstunt betrouwbaar is.

Heb jij ervaring met Kamerstunt? Of wil je laten weten wat je van deze Kamerstunt review vindt? Plaats dan hieronder een berichtje.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

google-site-verification=aTvBPYgIQkUJ6ykqs2_NS6SLcDepZuf2l5mN9Rz8oI0

Vergelijk woningen